Waarom naar de schoonheidsspecialist?

Er kunnen verschillende redenen zijn om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, bijvoorbeeld om uzelf eens lekker in de watten te laten leggen en heerlijk te ontspannen. De belangrijkste reden om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, is echter om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Door allerlei factoren (bv. milieu, alcohol, nicotine, medicamenten, UV-straling en airconditioning), wordt er aan uw huid schade toegebracht. De huid kan deze schade tot op zekere hoogte zelf reguleren, maar op een gegeven moment heeft ze toch behoefte aan speciale verzorging, aangepast aan uw huidtype en huidconditie.

Indien u regelmatig een bezoek brengt aan uw schoonheidsspecialiste, zult u zeker resultaat zien in de vorm van een gezondere, frissere en schonere huid met minder rimpelvorming. Uiteraard is het wel van belang dat u thuis uw huid niet verwaarloost. Een goede reiniging ‘s avonds en het gebruik van een dag- en nachtcrème welke geschikt is voor uw huidtype houdt uw huid, ook tussen de behandelingen door, in optimale conditie.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
     
         

Kempenland 21
8303 MT Emmeloord

06-23432742
0527-880811

info@salon-lafemme.nl
disclaimer

         
© Salon LaFemme