Copyright
Deze website is eigendom van Salon LaFemme. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan - zoals teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm -  te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Salon LaFemme.
Ondanks de grote zorg die wij besteden aan de inhoud van deze website is het mogelijk dat er informatie op deze site staat die onvolledig of onjuist is. De informatie op deze site wordt geregeld aangepast en/of gewijzigd. Salon LaFemme behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen in uitvoeringen, afbeeldingen, prijzen of andere informatie te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
LaFemme aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie.

Deze internetsite bevat links naar andere sites. Salon LaFemme aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud of het gebruik van deze sites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van de aan deze site verbonden internetsites.


Salon La Femme, 
K.v.K. nr 32152045
Emmeloord 2014

 

 

 

 
 
 
     
         

Kempenland 21
8303 MT Emmeloord

06-23432742
0527-880811

info@salon-lafemme.nl
disclaimer

         
© Salon LaFemme